CHROMEBOOKS 1R ESO i ALUMNAT NOU AL CENTRE

DAVANT A LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL DE CRISI SANTIÀRIA – COVID, HEM CANVIAT EL SISTEMA COMPRA DEL CHROMEBOOK: cada família ha d’entrar a la botiga virtual iconoedu.com PER PODER PERSONALITZAR EL PAGAMENT segons la situació familiar.

  ACCEDIU A LA BOTIGA VIRTUAL : iconoedu.com

  Codi d’accés:    07015835

A partir de dia 1 de setembre el centre rebrà tots els ordinadors comprats i els configurarà per poder entregar a l’alumnat els primers dies de classe.

L’ordinador NO QUEDARÀ EN EL CENTRE, l’alumnat el durà cada dia al centre i se l’endurà a casa. Les famílies rebran instruccions i informació del funcionament que s’ha fet per cumplir la normativa sanitària adaptat a la nova normalitat davant la COVID.

**PRESENTACIÓ GESTIÓ CHROMEBOOKS 1r ESO – ALUMNAT NOU AL CENTRE**